08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ'DEKİ OLAYLARIN ARDINDA

HAKKARİ'DEKİ OLAYLARIN ARDINDA

İzmir'de DTP konvoyuna yapılan saldırı Hakkari'de protesto edildi. Yollara barikat kurup ateş yakan göstericilere polis gaz bombasıyla müdahalle etti.

23 Kasım 2009 Pazartesi 21:03

İzmir Olayı Hakkari de Protesto Edildi.


Bu Videoyu Web de paylaş

 İzmir'de DTP'nin düzenlediği mitinge katılan araç konvoyunun taşlanması üzerine Hakkari'de de İzmir olayı protesto edildi. Dağgöl, Bağlar, Medrese, Biçer, Gazi ve Yeni mahallede başta olmak üzere şehrin 11 değişik mahallesine barikat kuran göstericiler mahalle yollarını trafiğe kapatarak “DTP'ye uzanan ele kırlsın” DTP yalnız değildir, Biji Serok Apo” slogan attılar. Mahalle yollarında ateş yakıp gösterilerini sürdürdüler.

 Zırhlı araçlarla mahallelere giren polis  gaz bombası kullanarak göstericileri dağıtmaya çalıştı. Mahalle aralarında bulunan çok sayıda gösterici ise polislere taşla karşılık verdiler. Yolda geçen bazı vatandaş ise ile bazı mahalle sakinleri gaz bombasından etkilendi. Olaylar şehrin değişik mahallelerinde devam ettiği belirtildi. (Hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.