03 Temmuz 2024
  • İstanbul29°C
  • Ankara35°C

HAKKÂRİLİ GENÇLER MUŞ'TA DESTAN YAZIYORLAR

Hakkârili Gençler Muş'ta destan yazıyorlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen futbol turnuvasında Hakkarili gençler destan yazıyor.

28 Haziran 2024 Cuma 13:56

​Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen, 5X5 Sokaklar Bizim Futbol Turnuvasında Hakkâri’de 1.olan Hakkâri Gençlik Spor takımı ve 2. Olan Sümbül Spor takımları ilimizi temsilen 24-30 Haziran tarihleri arasında Muş ilinde düzenlenen turnuvaya katilim sağladılar.

Turnuvaya 16 ilden 32 takım katılım sağladı.6 grup 4.erli takım halinde yapılan turnuvada ilimizi temsil eden her iki takımımız grup müsabakalarını kazanarak en iyi 8 takım arasına girerek çeyrek finale yükseldiler.

Çeyrek final karşılaşmalarına çıkacak takımlarımızın ilk hedefleri yarı finale çıkmak. Takımlarımızın başsında teknik direktör olarak UEFA B lisanslı Necmi Güldal ve Muzaffer Taş hocalar bulunmaktadır.

Ayrıca ayni turnuvada kadınlar kategorisinde, ilimizi Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı temsil etmekte. Zorlu rakiplerini yenerek gruptan çıkan Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı çeyrek finale kalma başarısı gösterdi.

Takımın teknik direktörlüğünü Cemile Timur yapmakta. Turnuvaya katılan her üç takımlarımız ilimizi en güzel şekilde temsil etmek.

spor-11-001.jpgspor-22.jpgspor-33.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.