21 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara25°C

HAKKARİLİ İŞ ADAMINDAN SAĞLIK TURİZMİNE ÖNEMLİ YATIRIM

Hakkarili İş adamından sağlık turizmine önemli yatırım

İstanbul’da kurulan ve Hakkarili iş insanı İsmail Demir’in ortağı olduğu Paryoşa Health Sağlık Merkezi adından söz ettiriyor.

21 Eylül 2024 Cumartesi 12:01

İstanbul Büyükçekmece’de faaliyet gösteren ve Hakkarili İş İnsanı İsmail Demir’e ait Paryoşa Health Sağlık Merkezi sektörün önde gelen firmaları arasında yerini alıyor.

Türkiye'de sağlık turizminin büyük bir ivme kazandığını belirten Paryoşa Health Sağlık Merkezi ortaklarından İş İnsanı İsmail Demir, şirket olarak bu alanda önemli çalışmalara imza atıklarını söyledi. Sağlık Turizmi alanındaki çalışmaları daha da geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Demir, sağlık turizminin önemini vurguladı ve Türkiye’nin, dünyada en çok hasta kabul eden ülkeler arasında olduğuna dikkat çekti. 

Demir; Paryoşa Health’ın Sağlık Turizmi aracı kuruluşu olduğunu ve uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan öncü bir sağlık turizmi firması olduğu bilgisini paylaştı. 

Dünya genelinde sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak ve en kaliteli sağlık bakımını sağlamak için yenilikçi ve güvenilir çözümler üretmeyi hedeflediklerini belirten Demir, “Paryoşa Health Sağlık Turizmi Aracı Kuruluşu olarak, hastaların sağlık ihtiyaçlarına uygun, kişiselleştirilmiş ve kapsamlı hizmetler sunmak için titizlikle çalışıyoruz. Alanında uzman doktorlar ve sağlık profesyonelleriyle iş birliği yaparak, en son teknolojiye sahip tıbbi tesislerde modern ve etkili tedavi seçenekleri sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Demir, sağlık turizmi alanında önemli bir deneyime sahip olduklarını ve uluslararası alandaki güçlü ortakları sayesinde, hastalarına seyahatlerinin her aşamasında kapsamlı destek sağladıkların,ı kaydetti ve hizmet alanlarını şu şekilde sıraladı: "Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Bariatrik Cerrahi, Organ Nakilleri,  Saş Ekimi, Diş Estetiği, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon, Onkoloji, Konoklama, Havaalanı Transfer"

Tedavi planlamasından seyahat düzenlemelerine, konaklama ayarlarından yerel rehberliğe kadar her detayı özenle organize ettiklerini vurgulayan Demir, “Paryoşa Health Sağlık Turizmi Aracı Kuruluşu olarak, hastalarımızın sağlık ve konforunu her zaman ön planda tutuyoruz.

Amacımız, hastalarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve onlara en iyi sağlık turizmi deneyimini sunmak için sürekli çaba sarf etmektir. Bizimle sağlık turizmi yolculuğuna çıkın ve sağlıkta yeni bir standart keşfedin” şeklinde konuştu. 

Demir, sağlıklı bir yaşam için size yardımcı olabilecek herhangi bir konuda bize ulaşmaktan çekinmeyin mesajı verdi.

whatsapp-image-2024-09-21-at-11-23-08.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.