24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

HGC BAŞKANI ÖZKAN’DAN BAYRAM MESAJI

HGC Başkanı Özkan’dan Bayram Mesajı

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

16 Haziran 2024 Pazar 10:54

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi,  

"Bayramlar; toplumumuzda birlik ve beraberliği derinleştiren, bu duyguyu gelecek nesillere aktarmamıza vesile olan, gönüllerin muhabbet ve merhametle buluştuğu kıymetli anlardır.

Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da büyüklerimizle kucaklaşacak, onların engin tecrübelerinden ilham alacak, yavrularımızın içten sevinçlerine ortak olacak, kültürel ve manevi değerlerimizi bir kez daha yücelteceğiz.

Bu mübarek günler, tebessümlerimiz ve dualarımızla gönül bağı kurmamıza, birbirimizi daha iyi anlamamıza ve sıkı sıkıya sarılarak bu toprakların bereketini paylaşmamıza imkân tanırken aynı zamanda da tüm insanlığa örnek olacak bir dayanışma ve kardeşlik sergiliyor.

Bu vesileyle, başta Hakkarililerin olmak üzere, bayramı ülkelerinden uzakta geçirmek zorunda kalan Müslüman kardeşlerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın yaşadığımız coğrafyaya barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

hgc.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.