08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HIRSIZLAR SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

HIRSIZLAR SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Hakkari de bir evin bordom katından çalınan orkestra malzemeleri Yüksekova ilçesinde bir iş yerine satılmak istenirken ele geçirildi

30 Haziran 2009 Salı 15:31

Yaklaşık 2 hafta önce, akşam saatlerinde Biçer Mahallesi Medrese civarında bulunan Cemil Özdemir isimli vatandaşın evinin bodrum katında bulunan bir odaya kapı kilidini kurmak suretiyle içire giren hırsızlar 10 bin TL değerindeki orkestra malzemelerini alarak kayıplara karışmıştı. Düğün törenlerinde müzik çalarak geçimini sağlayan müzisyen Cemil Özdemir, ekmek teknesi olan cihazlarının biran önce bulunmasını istemişti.
ORKETSTRA MALZEMELERİ YÜKSEKOVA DA BULUNDU
Orkestra malzemelerini Yüksekova ilçesinde bulunan bir elektronik mağazasına 3 bin TL ye satmak isteyen İ.A. ve Ş.A. isimli şahıslar, polisin takibi sonucu yakaladılar. Çalınan malzemeler tutanak karşılığı sahibine teslim edilirken, zanlılar çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldukları belirtildi. Malzemeleri bulunan müzisyen Cemil Özdemir ise emniyet yetkililerine teşekkür etti.FEYZULLAH TAŞ(İHA)
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.