08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HOŞGELDİN YAZ...

HOŞGELDİN YAZ...

Muğla nın tatil cenneti ilçesi Marmaris te gölgedeki hava sıcaklığı 25, dereceye kadar çıktı.

11 Nisan 2009 Cumartesi 21:18

   Güneş altında hissedilen sıcaklık ise 30 ereceye ulaştı. Erken gelen yaz, yılda yaklaşık 1,5 milyon turist ağırlayan Marmaris teki plajları ve havuzları canlandırdı. Güzel ve güneşli havanın keyfini çıkarmak isteyen tatilciler, kendilerini plajlara, havuz başlarına attı. Çoğunluğu İngiliz olan turistler, sahiller ve havuz kenarlarında, bol, bol yüzdü, güneşlendi, oynadı, tatillerinin tadını çıkardı.

TURİSTLER HALİNDEN MEMNUN

İngiliz turistler, Türkiye de ve Marmaris te tatil yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 32 yaşındaki Goerge Tranyy, "Eşim ve çocuğumuzla tatile geldik. Burayı seçmemizin en büyük nedeni güzel doğası. Muhteşem bir doğa ve havası var. Burada olmaktan mutluyuz" dedi. 26 yaşındaki Dorrin Stickler ise "Yıllardır Türkiye ye geliyorum. Daha çok da Marmaris i tercih ediyorum. Buranın doğası harika, insanları çok cana yakın. Tabi bir de diğer Avrupa ülkelerinden daha ucuz" diye konuştu.

Meteoroloji yetkilileri, mevsim normalleri üzerinde seyreden bölgedeki hava sıcaklığının, önümüzdeki hafta içinde de etkisini sürdürmesini beklediklerini bildirdi. (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.