22 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

HOZAN BEŞİR HAKKARİ DE

HOZAN BEŞİR HAKKARİ DE

Hakkari de ÖSS öğrencilerine bir konser veren Hozan Beşir, Kürtçe ve Türkçe şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

13 Haziran 2009 Cumartesi 13:00

GÖRÜNTÜLERİ İZLMEK İÇİN TIKLAYIN

Hakkari Genç Girişimciler Derneğinin ÖSS ye girecek olan öğrencilere moral amaçlı düzenlediği konsere katılan Hozan Beşir, aşırı ilgiden memnun olduğunu belirtti. Genç Girişimciler Derneği nin 14 Haziran da yapılacak olan ÖSS sınavı öncesi öğrencilere Hozan Beşir bir birinden güzel şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı. Akşam saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu nda düzenlenen moral konserine Vali Yardımcıları Abdulkadir Duran, Abdullah Uçgun, Genç Girişimciler Derneği Başkanı Veli Kaya, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Sanatçı Hozan Beşir, yanına gelen hayranları ile yakında ilgilenerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gecede kız ve erkek öğrenciler şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlenerek sınav öncesi stres attılar.

Hakkari Genç Girişimciler Derneği Başkanı Veli Kaya, sosyal ve kültürel aktivitelerden geri kalan Hakkari de gençleri sevindirmek amacıyla böyle bir faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti. Kaya," Son yıllarda ÖSS ve OKS de Türkiye nin en başarısız illeri arasında yer alan Hakkari nin bu kötü kaderini değiştirmek herkese görevler düşüyor. Dernek olarak da ÖSS ye girecek olan öğrencilere moral ve motivasyonlarını yükseltmek için böyle bir konser tertipledik. Bizleri sanatçı Hozan Beşir e tüm Hakkari halkı adına teşekkür ediyoruz. ÖSS ye girecek tüm öğrencilere ise başarılar dileriz" şeklinde konuştu.(HakkariHabertv)

 

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.