21 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

İHH’DEN OKUR-YAZAR BULUŞMASI KONFERANSI

İHH’den okur-yazar buluşması konferansı

İHH’den okur-yazar buluşması kapsamında konferans düzenlendi.

28 Ekim 2023 Cumartesi 16:18

Hakkari İnsani Yardım Derneği (İHH) Kadın komisyonunun tarafından “Aktif İyilik Hareketi” adı altında okur yazar buluşması konferansı düzenledi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenen okur-yazar Buluşması  konferansına çok sayıda kadın katıldı.
Konferans, Kuran-ı Kerim Tilaveti, İHH Filistin sinevizyon gösterimi, ilahiler ile başladı.
Burada konuşan Eğitimci Yazar Firuzan Çetin, Hakkari’de bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Çetin,” Özgür dünyada yaşamak bir haktır. Bu hakkında hakkını vermek gerekir.  Hayat aynı zamanda yolculuğumuzun adıdır. Hedefi amacı belirlemiş bir yolculuk. 

Allah sözün en güzelini, birbiriyle uyumlu ve bıkılmadan tekrar tekrar okunan bir kitap olarak indirdi. Rablerinden korkanların, bu kitab'ın etkisinden tüyleri ürperir, derken hem bedenleri hem de gönülleri Allah'ın zikrine ısınıp yumuşar. 

Allah, iman edip Salih ameller işleyen kullarına Bu başarı ve kazancı müjdelemektedir. Resulüm deki; Tebliğime karşılık sizden hiçbir ücret istemiyorum. Sizden tek isteğim, Akrabaya sevgi ve saygı gösterip insanlar arasındaki kardeşlik ve dostluk ilişkilerini gözetmenizdir.

Unutmayın ki, Kim güzel bir iş yaparsa onu daha güzel işler yapmaya yönlendirir, yaptığı güzelliklerin sevabını da fazlasıyla veririz. Muhakkak ki Allah, Çok bağışlayandır, Her Güzel iş ve davranışın karşılığını bol bol verendir” dedi.

Konferansa katılım sağlayan tüm Hakkari Hanım Kardeşlerimizden Allah razı olsun. Haber: Feyzullah Taş

img-0315.JPGimg-0334.JPGimg-0314.JPG996b882c-4bc7-4540-917e-837a97c8339c.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.