08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

İLK SİZ BAŞLATTINIZ TARTIŞMASI

İLK SİZ BAŞLATTINIZ TARTIŞMASI

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Milletvekilleri biber gazından etkilenmesine rağmen cadde ve sokakları dolaşarak kalabalığa dağılın uyarısında bulundu.

27 Nisan 2009 Pazartesi 16:55

 Hakkari Milletvekili Av. Hamit Geylani, Iğdır Milletvekili Pervin Buldan ve beraberindekiler cumhuriyet caddesi üzerinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Dikmen ile karşılaşarak tepki gösterdiler. Milletvekili Av. Hamit Geylan'i müdür yardımcısına “Siz ajanlarınızla bu olayları başlatıyorsunuz. Siz çekilin bizde kalabalığı çekelim dedi.” Müdür Yardımcısı ise, siz başlatıyorsunuz siz çekilin şeklinde cevap verdi. Milletvekili Pervin Buldan'da,”Bu halkın ne günahı var, bu olayları bu halk başlatmıyor siz başlatıyorsunuz. Biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz bize hikaye anlatmayın. Biz bu senaryoları daha öncede gördük” şeklinde tepki gösterdi.

 

Geylani ve Buldan daha sonra caddede biriken kalabalığa,”” Siz tepkinizi gösterdiniz sizi kutluyoruz. Artık herhangi bir yanlışa meydana vermeyin. Bazı güçler bahane arıyor. Bir gencin daha burnunun kanamasına hadi bizim tahmülümüz yok. Yeter artık besse diyoruz. Bakın tüm güzel tepkilerinizi gösterdiniz sizi kutluyoruz. Her zaman meşhur zamanlarda ayakta durun. Her zaman yanınızdayız ama yeter artık dağılın” dediler. Kalabalık ise milletvekillerini alkışladıktan sonra dağıldı. Hakkari'nin 11 değişik mahallesinde ise olaylar halen devam ediyor.(hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.