27 Ekim 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

İNŞAAT EMEKÇİLERİ DERNEĞİ KURULDU

İnşaat emekçileri derneği kuruldu

Hakkari'de İnşaat Emekçileri Derneği kuruldu.

10 Mart 2011 Perşembe 12:09

FEYZULLAH TAŞ
HAKKARİ (İHA) - Hakkari İnşaatçılar Derneği Başkanı Sabri Demir, beraberindeki üyelerle birlikte İHA bürosunu ziyaret ederek, Hakkari'de inşaat söktürende çalışan tüm emekçilerin bir arada olması, bilgi ve teknik olarak kendilerini geliştirmelerine olanak sağlanması amacıyla bir dernek kurdukları müjdesini verdi.

Başkan Demir, "Hakkari'deki üyelerine yönelik her türlü mesleki eğitim ve toplum kalkınmasına yönelik çalışmaları yapmak, mesleki eğitim kursları ile nitelikli iş gücü oluşturmak, toplum yararına sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri organize etmek amacını taşımaktayız. Derneğimizin faaliyetleri arasında kurs seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek bu çalışmalarda gerekli olan bilgi, belge, doküman ve yayınları temin etmek, inşaat sektöründe çalışan emekçileri bir araya getirecek, sosyal etkinlikler düzenlemek gibi faaliyetler yer almaktadır.

Şu anda 21 üyemiz bulunmaktadır. İnşaat sektöründe çalışanları emekçiler derneğimize davet ediyoruz. Ayrıca sektörde bulunan işçi işveren tüm tarafları ve ilgili kurum kuruluşları derneğimize destek olmaya çağırıyoruz" dedi. Demir ayrıca, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün dünyadaki tüm emekçi kadınlara sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek getirmesini de diledi.

insaat,dernegi.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.