06 Temmuz 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

IRAK SINIRINDA KIRAÇ KONSERİ

Irak sınırında Kıraç konseri

Türk rock müziğinin sevilen sesi Kıraç Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali kapsamında Irak'ın sıfır noktasında bulunan Hakkari'nin Çukurca ilçesinde verildiği konsere binler katıldı.

01 Temmuz 2024 Pazartesi 08:48

 5'inci Çukurca Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali’nin 4’üncü Gününde düzenlenen Kıraç Konserine il dışından, yurt dışından, Hakkari ve çevre illerden binlerce kişi katıldı. Vatandaşlar üst aramasından geçirerek konser alanına alındı.

Konsere Vali Ali Çelik, Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu ve AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir 'de vatandaşların içinde yerini aldı. Vali Çelik, Başkan Av. Zeydin Kaya Kıraç’a hatıra olarak yöremize ait hediyeler ve plaket takdim etti.

 Vali Çelik; ”Daha önceki günlerde Rafting’ten Off-Road’a bedenen adrenalin yüklenmiştik ama bu akşam ruhumuz gerçek anlamda Anadolu Rock müziğiyle, güzel sesinizle vücudumuzun her zerresine kadar adrenalin yüklendi. Bu da bu festivalin en çarpıcı anı olsa gerek.” diyerek, Kıraç ve ekibine festivale katılımları için teşekkür etti.

Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu Türkiye'nin birçok yerinde konsere katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Gece geç saatlere kadar devam eden konserde vatandaşlar duyasıya eğlendi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.