08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

İRAN'LI YÜZBAŞI KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İRAN'LI YÜZBAŞI KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Hakkari ye gelen İran heyetinde bulunan İranlı tercüman yüzbaşı Cevat Sopiyani kalp krizi geçirerek Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

16 Haziran 2009 Salı 11:44

  Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Yüksekova ilçesi Esendere Sıanır Kapısında geçiş yapan ve Hakkari valiliğinde 3 ayda bir yapılan sınır güvenliği toplantısına katılmak üzere Hakkari'ye gelen İran İslam Cumhuriyeti heyetinin tercümanı yüzbaşı Cevat Sopiyani yolda kalp krizi geçirerek Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. İran heyetinin Hakkari Valiliğindeki toplantısına devam edip etmeyeceği konusunda ise net bir bilgi alınamadı.

  

 Hakkari Valisi Muammer Türker de Hakkarihabertv ye yaptığı açıklamada bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği belirtilen kişinin Türk tarafı tercümanı Ahmet isminde bir emekli polis memurunun olduğunu belirtti. Vali Türker tercümanın kalp krizi değil şeker komasına girdiğini belirterek Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığını söyledi.

(Hakkarihabertv)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.