25 Ekim 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C

İŞ ADAMI ERDAL SÖZER'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İş Adamı Erdal Sözer'in Kurban Bayramı Mesajı

Hakkarili İş Adamı Go Ölmez Petrol ortaklarından Erdal Sözer, Kurban Bayram dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

15 Haziran 2024 Cumartesi 14:16

İş adamı Erdal Sözer Mesajında; "Kurban Bayramının; İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve  ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir.

Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, Kurban Bayramının milletimize huzur, mutluluk getirmesi temennisi ile Hakkarili hemşerilerimin, bayramlarını kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."

İş Adamı

Erdal Sözer

58c5bc3b-e646-4ab1-a685-bb285694fab7.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.