24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

İŞ İNSANI DEMİR'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İş İnsanı Demir'in Kurban Bayramı Mesajı

Mertay Madencilik İnşaat Turizm Petrol Nakliyat ithalat ve ihracatçı LTD. ŞTİ. müdürü Hakkarili iş insanı Nazmi Demir, Kurban Bayramı vesilesiyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı.

15 Haziran 2024 Cumartesi 17:23

İş insanı Demir mesajında şunları kaydetti: "Bayramlarımız, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevginin, saygının geliştiği müstesna günlerdir.

Kurban Bayramı’nın ahlaki ve manevi zenginliğiyle yepyeni bir uzlaşma sürecinin yollarını açabilir, karşılıklı saygı ve seviye dayalı güçlü bir dönemin inşasını elbirliğiyle başarabiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle, kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun belki yorgun ancak yine de mutlu ve umutlu, sevgi dolu ve sağlıklı nice bayramlar geçirmeyi diler, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım."

İş İnsanı 
Nazmi Demir

b5875c01-c18d-4d9d-947c-0fe161d52753.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.