25 Ekim 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C

İŞ İNSANI HAŞİM İNAN'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İş İnsanı Haşim İnan'ın Kurban Bayramı Mesajı

İnan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Haşim İnan, Kurban Bayramı vesilesiyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm islam aleminin bayramını kutladı.

15 Haziran 2024 Cumartesi 13:42

Mesajında bayramların birlik ve bütünleşme anlamında önemli günler olduğunu kaydeden İş İnsanı Haşim İnan, “İnsanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar; toplumsal barışı güçlendiren, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü daha da pekiştiren, kucaklaşmaların artmasına vesile olan müstesna günlerdir.

Bayramlar, sosyal dayanışmayı ve halkımızın yardımlaşma duygularını da perçinlemektedir. Bireyleri birbirine yakınlaştıran, sıkıntılarından uzaklaştırıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan bayramlar; günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşamamız için de önemli bir fırsattır.

Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve tüm islam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İnan Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Haşim İnan

2e9598cf-b525-4d0f-a994-d2bb63b826bb.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.