08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

İSMİNİZ VARMI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

İSMİNİZ VARMI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Anayasa değişikliği paketi ile ilgili 12 Eylül`de yapılacak halkoylaması için listeler, bugün muhtarlıklarda askıya çıkartıldı.

10 Haziran 2010 Perşembe 17:01

 
Listeler 22 Haziran tarihinde seçim kuruluna teslim edilecek.  12 Eylül`de yapılacak halkoylaması için sandık seçmen listeleri, Maltepe`deki muhtarlıklarda askıya çıkartıldı. Yetkililer, oy kullanacak olanların yer aldığı listede kimlik bilgilerinde değişiklik olanların, adres bilgileri yanlış olanların veya listede yer almayanların Nüfus Müdürlüğü`ne giderek gerekli düzeltmeyi yapmalarını istedi.
 
28 Haziran, muhtarlık bölgesi askı listelerine ve yurtdışı seçmen kütüğüne yapılacak itirazların karara bağlanmasının son günü. 3 Temmuz`da muhtarlık bölgesi askı listelerindeki ve yurtdışı seçmen kütüğündeki değişiklikler işlenerek, seçmen kütükleri kesinleşecek. 11 Ağustos`ta ülke genelinde sandık kurullarının oluşum işlemleri tamamlanacak. 5 Eylül`de de referandum için propaganda ve yasaklar başlayacak. Yasaklar saat 24.00 itibariyle sona erecek.
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.