16 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

KANAT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kanat Ailesinin Mutlu Günü

Hakkari’nin Çukurca bölgesinden Şevket Kanat’ın oğlu Erhan Kanat, yapılan görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

19 Temmuz 2024 Cuma 22:06

Erzurum nüfusuna kayıtlı Deniz ailesinden Etem Deniz’in kızı Merve Deniz ile hayatını birleştiren Şevket Kanat’ın oğlu Erhan Kanat’ın onuruna, açık havada cumhuriyet mahallesi Çukurca’da düğün alanında yapılan düğünde binlerce insan bir araya geldi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN...

Düğünün sağdıçlığını Çukurca Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz’ın üstlendiği düğün törenine katılım sağlayan her bir misafirle yakinen ilgilenmesi büyük bir takdir gördü. 

Kanat ve Deniz ailesinin düğününe; STK temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Yetkilileri, İş insanları, Kanaat Önderleri, Aile Büyükleri, Van, Yüksekova ve Hakkari’de tanınan ve bilinen birçok esnaf ve çok sayıda davetli düğüne katılım sağlayarak, genç çiftlerin mutluluklarına mutluluk kattı. Binlerce davetlileri bir araya getiren düğüne, yurt içinden ve yurt dışından da birçok davetlinin katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı. 

Birlikteliklerini düğünle taçlandırdıklarını aktaran Erhan Kanat ve Merve Deniz çifti ise çok mutlu olduklarını ifade ederek, düğüne katılan herkese teşekkür ettiler.

Damadın babası Şevket Kanat ve Sağdıç Çukurca Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz düğün merasimine gelenlere, gelemeyenlere ve emeği geçenlere teşekkür mesajı yayımladı. 

"Düğünümüze katılan tüm misafirlere, mesai arkadaşlarımıza aynı zamanda Van’dan, Hakkari’den diğer il ve ilçelerden, yurt dışından katılan tüm sevdiklerimize bizleri bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor herkese böyle mutlu günler diliyoruz.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.