05 Ekim 2024
  • İstanbul29°C
  • Ankara27°C

KAYA AİLESİ'NDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Kaya Ailesi'nden Taziye Teşekkür Mesajı

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Av. Aytekin Kaya'nın ailesi acılarını paylaşanlar için taziye mesajı yayınladı.

05 Ekim 2024 Cumartesi 15:13

Kaya ailesi taziye teşekkür mesajında: Halk arasında Sebriye Şüme olarak bilinen merhum Sabri Kaya'nın evlatları olarak, en küçük kardeşimiz Av. Aytekin Kaya'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. 
 
Son bir yılda hastalığına çare bulmak için yoğun bir mücadele verdik, doktorlarımız da büyük çaba sarf etti. Ancak, üç gün önce kardeşimizi kaybettik.
 
Hastalığı süresince ve sonrasında, Ankara, Van ve Hakkari'de bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize, aile dostlarımıza ve merhum kardeşimizin kayınbaba tarafına teşekkür ederiz. Ayrıca, Kayseri ve Hakkari Barosu'ndaki meslektaşlarının telefon trafiği ve yurt içi, yurt dışındaki dostlarımızın destekleri de bizler için çok değerliydi. Fransa'dan çelenk gönderen sevenlerimiz oldu ve gelemeyenler telefonlarıyla bize moral verdiler.
 
Taziye günlerimizde, ilimizin mülki idare amirleri, kamu çalışanları, esnaflar, Hakkâri Barosu, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve kanaat önderleri de bizleri ziyaret ederek acılı günlerimizde teselli kaynağı oldular. Bu büyük toplumsal dayanışma ruhu, bizlere güç verdi.
 
Kaya ailesi olarak herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yüce Rabbim, kaybettiklerimizin cennet kapılarını açsın. Allah hepinizden razı olsun.
 
Saygılarımızla,
KAYA AİLESİ
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.