08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

KCK OPERASYONU 32 GÖZALTI

KCK OPERASYONU 32 GÖZALTI

Hakkari il genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen KCK operasyonunda 32 kişi gözaltına alınırken 2 kişinin ise tutuklandığı bildirildi.

10 Şubat 2010 Çarşamba 11:49

 Edinilen bilgiye göre,  Van Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü KCK operasyonu kapsamında Hakkari'nin il ve ilçelerinde daha önceden tespit edilen bazı şahısların evlerine sabaha karşı Terörle Mücadele ekipleri tarafından eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

 

Operasyon kapsamında  Hakkari merkez 15, Yüksekova 6, Şemdinli de 11

olmak üzere yaklaşık 32 kişi gözaltına alındı. İl ve ilçelerde evlerinden alınarak gözaltına alınan şahıslar Hakkari Devlet Hastanesi Acil Sercisine getirilerek ilk muayeneleri yapıldı. Şahıslar daha sonra da polis nezaretinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne geri götürüldü. Ayrıca operasyon kapsamında mahkemeye sevk edilen Hakkari merkezden 1 Yüksekova ilçesinde 1 olmak üzere 2 kişinin tutuklandığı bildirildi. Operasyonların il ve ilçelerde devam ettiği bildirildi. (Hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.