08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

KIZILAY BAŞKANI 40 ÖĞRENCİYİ GİYDİRDİ

KIZILAY BAŞKANI 40 ÖĞRENCİYİ GİYDİRDİ

Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanlığı tarafında gönderilen giyim yardımı hak sahiplerine ulaştırıldı.

10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:58

FEYZULLAH TAŞ (İHA)Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanlığı ile Derimod işbirliğiyle hayata geçirilen "Ceket Değişim Kampanyası" kapsamında Hakkari Üniversitesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 40 öğrenciye deri mont ve ceket yardımında bulundu. Kızılay Hakkari Şubesi Başkanı Fadıl Alçiçek, dernek binasına gelen öğrencilere mont ve çekeleri kendi elleriyle giydirdi.

 Konu ile ilgili Hakkarihabertv.com muhabirine bilgi veren Fadıl Alçiçek, Kızıl Derneği Genel Başkanlığı tarafında kendilerine gönderilen mont ve çeketleri daha önce belirledikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttıklarını söyledi. Alçiçek, "Kampanya kapsamında Hakkari Üniversitesi okuyan ihtiyaç sahibi 40 öğrenciyi tespit ettik. 31 erkek ve 9 kız öğrenciye deri ceket ve mont getirdik. Söz konusu kampanya yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biridir. Ayrıca genel merkezimiz tarafında 168 ihtiyaç sahibi aileye gönderdiği kuşbaşı ve kıymaları da dağıttı" şeklinde konuştu.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.