24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

KIZILAY DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI

KIZILAY DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI

Türk Kızılay Derneği Hakkari Şube Başkanı Fadıl Alçiçek, yapılan 15. olağan kongrede yeniden başkan seçildi.

06 Şubat 2010 Cumartesi 17:14

- Konak Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında yapılan kongreye, çok sayıda delege katıldı. Faaliyet raporunun okunmasının ardından tek liste halinde gidilen kongrede, 96 delegenin oyunu alan Fadıl Alçiçek, 5 yıldır yürüttüğü Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanlığı na yeniden seçildi.
Daha sonra bir konuşma yapan Fadıl Alçiçek, Hakkari de 2009 yılı içerisinde 74 bin TL değerinde 585 aileye zekat yardımı, 65 öğrenciye ayakkabı, 45 öğrenciye 19 bin 800 TL lik karşılıksız burs yardımı yapıldığını belirtti. 5 öğrencinin ise genel başkanlıklarınca masrafları karşılanarak Bursa Dr. Kemal Demir Gençlik Kampı na gönderildiğini ifade eden Alçiçek, "İlde meydana gelen doğal afetlerde evleri zarar gören 13 aileye çadır yardımı yapıldı. Ayrıca kongrede beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah her zaman olduğu gibi bundan sonrada fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.