27 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

KIZILAY FAKİR AİLELERİ SEVİNDİRDİ

Kızılay fakir aileleri sevindirdi

Kızılay Derneği Hakkari Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla maddi durumları iyi olmayan 250 aileye gıda yardımında bulundu.

05 Ağustos 2011 Cuma 17:15

Hakkari Kızılay Derneği Başkanı Fadıl Alçiçek, Kızılay Genel Başkanlığı tarafından Hakkari'nin il ve ilçeleri için 25 kiloluk 250 koli Ramazan ayı gıda paketi gönderildiğini belirtti. Alçiçek, "Kızılay Genel Başkanlığı tarafından fakir ailelere dağıtılmak üzere merkez için 100 ilçeler içinde 150 olmak üzere 250 gıda paketi göndermiştir.

İlçedeki Kızılay yetkilileri de bizden gıdaları alıp ilçelerindeki hak sahiplerine dağıtmışlardır. Bu yardımların ev tespiti yapıldıktan sonra kendilerine teslim edilmiştir. Ulaşamadığımız ailelere ise telefonla haber vererek kendilerinin gelip paketlerini almalarını sağlıyoruz. Ramazan ayı boyunca bu yardımlar devam edecektir.

Kızılay'dan yardım paketi alan Şeref Durak adlı vatandaş ise kendisinin engelli ve 4 nüfusu bulunduğunu belirterek çalışamayacak durumda olduğunu ifade etti. Durak, Kızılay'ın yapmış olduğu bu yardımdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.