22 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

KORKMAZ AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Korkmaz ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkarili iş insanı Devrim Korkmaz'ın annesi Fatma Korkmaz'ın vefatı nedeniyle taziye teşekkür mesajı yayınladı.

21 Eylül 2024 Cumartesi 20:17

Hakkari değerlerinde rahmetli Zahir Korkmaz'ın eşi iş insanı Devrim Korkmaz'ın annesi Fatma Korkmaz 18.09.2024 tarihinde Antalya' da vefat etmişti.

Merhumenin cenazesi Antalya'dan Ankara'ya oradan da uçakla  Van iline oradan da karayolu ile Hakkari’ye getirilerek Dağgöl Mahallesi Kalealtı mezarlığında toprağa verilmişti.

İş insanı Devrim Korkmaz, annesinin vefatı nedeniyle taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Korkmaz,” "Canım ciğerim Annemin vefatı dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayan, cenazemize Antalya, Ankara ve Van ilinde eşlik eden, taziyemize iştirak eden kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri,

İş insanları, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri, çevre illerde gelen ve Hakkari halkına telefon ve sosyal medya aracılığıyla taziyelerini bildiren ve taziyemize gelerek acımıza ortak olan tüm eş, dost, çalışma arkadaşlarına, akrabalarımıza taziyemize gelen gelmeyen herkese göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarım. Allah hepinizden razı olsun…

KORKMAZ AİLESİ ADINA

İŞ İNSANI DEVRİM KORKMAZ

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.