26 Ekim 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara5°C

KÖY YOLLARINI KONFORLU HALE GETİRİYORUZ

Köy yollarını konforlu hale getiriyoruz

Hakkari Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, İl Özel İdaresi olarak ürettikleri sıcak asfalt ile köy yollarını konforlu hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

25 Ekim 2024 Cuma 19:51

Bu kapsamda Yüksekova ilçesine bağlı Kolbaşı Köyünü ziyaret eden Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, burada yürütülen yol asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.
 
Kolbaşı Köyü Muhtarı Hasan Onaylı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Yardımcısı Karadağ, köy yolunda yapılan Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.
 
İl Özel İdaresi olarak ürettikleri sıcak asfalt ile köy yollarını konforlu hale getirmeye çalıştıklarını belirten Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz dedi.
 
İl Özel İdaresi Asfalt Plenti Tesisinde günde yaklaşık 1200 ton sıcak asfalt ürettiklerini ifade eden Karadağ, Kolbaşı Köyünde devam eden 3 kilometrelik yol asfalt çalışmalarını 3 günde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Köy yollarının asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Kolbaşı Köyü Muhtarı Hasan Onaylı,  kendilerine daha rahat bir ulaşım imkanı sunan başta Valimiz Sayın Ali Çelik, Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ ve İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür etti.
whatsapp-image-2024-10-25-at-19-51-09.jpegwhatsapp-image-2024-10-25-at-19-51-10-1.jpegwhatsapp-image-2024-10-25-at-19-51-10.jpeg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.