18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

KURSİYERLER STRES ATTI

KURSİYERLER STRES ATTI

Hakkari nin Çukurca ilçesi Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerlerine moral ve motivasyon amaçlı bir eğlence programı düzenledi.

13 Nisan 2009 Pazartesi 11:47

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından kurum bünyesinde 14 farklı daldaki elektrik, sıhhi tesisat, kilim, dikiş nakış ve Boyama kurslarda eğitim gören kursiyerlere yönelik moral ve motivasyon amaçlı eğlence programı düzenlendi. Kurumun binasında yapılan programa ilçe kaymakamı Abdullah Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak, Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Meryem Çiftçi, Halk Eğitim Müdür vekili Hamza Kaya, Halk Eğitim Baş Müdür Yardımcısı Rojda Parlak ile yaklaşık 300 kursiyer ile öğretmenleri katıldı. Sabah saatlerinde başlayan eğlence programının akşam saatlerine kadar sürdüğü belirtildi. İlçe kaymakamı Abdullah Çiftçi, kursa katılan kursiyerleri kutlayarak böyle bir eğlence programının onları işlerinde daha da motive edeceğini belirtti. AHMET KAVAK (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.