22 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

KUTLAMALAR DEVAM EDİYOR

KUTLAMALAR DEVAM EDİYOR

(DTP)'nin 29 mart yerel seçimleri büyük bir farkla almasıyla birlikte il genelindeki kutlamalar devam ediyor. Önceki gün çarşı merkezinden yapılan kutlamalar daha sonra mahallelere sıçradı.

31 Mart 2009 Salı 11:55

 

Türkiye genelinde en çok oy alan Hakkari DTP Belediye Başkan adayı Dr. Fadıl Bedrihanoğlu nu tebrikler devam ediyor. Seçim akşamı olduğu gibi önceki günde Altay Caddesi üzerinde bulunan parti binası önündeki Altay Caddesinde toplanan binlerce kişi sevgi gösterisinde bulunmuşlardı. Parti binasındaki cadde trafiğe kapatılarak kalabalık canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlenmişti. Kutlamalar çarşı merkezinden sonra bu defa da tüm mahallelere sıçradı. Şehrin bir çok mahallesinde vatandaşlar ateş yakıp davul zurna eşliğinde halay çekerek havai fişek gösterisi yaptılar. Alta Caddesi üzerinden de bir gurup tarafından yakılan lastiklerin rüzgarın etkisiyle dumanlar kalabalığın üzerine doğru yayılması ise vatandaşı zor durumda bıraktı. Birçok kişi dumandan etkilenmemek için alanı boşaltırken, olay yerine çağırılan itfaiye ekibi tarafından ateş göçlükle söndürüldü. Öte yanda yine sabah saatlerinde birçok kişi parti binasına gelerek yeni başkanlarını tebrik ettiler. (hakkarihabertv.com)

 

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.