08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

LİSESİ ÖĞRENCİSİ İNTİHAR ETTİ

LİSESİ ÖĞRENCİSİ İNTİHAR ETTİ

Hakkari de bir öğrenci kendini evinin yakınlarında bulunan ağaçlık bölgede çamaşır ipi ile asarak intihar ettiği belirtildi.

14 Ocak 2010 Perşembe 17:35

Edinilen bilgilere göre, olay öğle saatlerinde Merzan Mahallesi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna yakın bir ağaçlık bölgede meydana geldi. Merzan mahallesinde ikamet eden Hakkari Lisesi 3.sınıf öğrencisi Hakim Bozkurt (17) henüz belirlenemeyen bir nedenle kendisini evinin yakınlarında bulunan ağaçlık bölgede çamaşır ipi ile asarak intihar etti.

 

Bozkurt un cansız bedenini ağaca asılı olarak gören Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait yurtta kalan bir öğrencinin polise haber vermesiyle birlikte ortaya çıktı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri ve savcı olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Hekim Bozkurt isimli öğrencinin cesedi.

 

Hakkari Belediyesine ait ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öğrencinin anne ve babasının ise çocuklarının ölüm haberini daha almadıkları Van ilinde bir yakınlarının taziyesinde bulundukları belirtildi.(Hakkarihabertv.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.