08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

MECLİS ÜYELERİ İHA'YI ZİYARET ETTİ..

MECLİS ÜYELERİ İHA'YI ZİYARET ETTİ..

Hakkari İl Genel Meclis Başkanı ve beraberindeki üyeler İhlas Haber Ajansı (İHA) bürosunu ziyaret ederek tarafsız ve objektif habercilikten dolayı kutladıklarını belirttiler.

07 Mayıs 2009 Perşembe 14:00

İl Genel Meclis Başkanı Ferzinde Yılmaz ve beraberinde buluna meclis üyeleri Ahmet Korkmaz, İsa Bor, Özçelik Yıldız ve Nihat Karahan  Altay Caddesi üzerinde bulunan Belediye İş merkezindeki (İHA) Hakkari bürosunu ziyaret ettiler. İHA Temsilcisi Feyzullah Taş ile bir süre görüştüler. İl Genel Meclis Başkanı Ferzinde Yılmaz, tarafsız ve objektif habercilikten dolayı İHA ekibini kutladıklarını belirterek, başarıların devamını diledi.

 

  Başkan Yılmaz,” Bizler 29 mart yerel seçimlerinden sonra halkımızın bizlere vermiş olduğu güç ve destekle il genelinde İl Özel İdarenin karar organı olarak halkımızın istem ve talipleri doğrultusunda halkın hizmetinde olarak çok yoğun bir çalışma içersinde olacağız. Dolayısıyla bu konularda bizlere yardım noktasında basının da gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. Çünkü basın halkın sesi gözü, kulağı ve gerçekleri ortaya koyma iradesidir” dedi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.