08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

MİNİK ZEYNEP’IN BABASINA İŞ SÖZÜ

Minik Zeynep’ın babasına iş sözü

Hakkari'de hain mayın tuzağında yaralananlar arasında bulunan 17 aylık minik Zeynep Kurt'un amcasını cep telefonuyla arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

20 Eylül 2010 Pazartesi 12:47

 MALATYA (İHA) - Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne hava ambulansıyla getirilip Ortopedi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Zeynep Kurt isimli bebeği, AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki partliler ziyaret ettiler.

Başhekim Prof. Dr. Ünsal Özgen'in de yer aldığı ziyaret sırasında çocuğa oyuncaklar ve elbise hediye eden AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çocuğun amcası Yalçın Kurt'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yalçın Kurt ise Zeynep Kurt'un annesi ve dayısının aynı minibüste hayatlarını kaybettiklerini, 3,5 yaşındaki ablasının ise her gün sayıkladığını ifade etti.
Bu arada, AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık aracılığıyla Yalçın Kurt'u cep telefonundan arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten ve bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zeynep'in babasının ne iş yaptığını sordu. Bir minibüsüyle satıcılık yaptığını öğrenen Başbakan Erdoğan, her konuda yardımcı olacaklarını ifade etti.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.