05 Ekim 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara22°C

MUHTAR AKSAÇ’TAN” VALİ ÇELİK’E PARK TEŞEKKÜRÜ”

Muhtar Aksaç’tan” Vali Çelik’e park teşekkürü”

Hakkari Sümbül Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç, mahallelerindeki iki parkın yeniden onarım talimatını veren Vali Ali Çelik’e mahalle halkı adına teşekkür etti.

14 Temmuz 2024 Pazar 11:02

Vali Ali Çelik’in talimatı üzerine kentin birçok noktasında bulunan aile ve çocuk oyun parklarının onarım ve bakım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Sümbül Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç, mahallelerinde bulunan aile ve çocuk oyun parkları yeniden onarıldığını ifade ederek Vali Çelik’e teşekkür etti.

Muhtar Aksaç,” Mahallemizde bulunan iki ayrı çocuk oyun parkı tahrip edilmişti. Sayın Valimizin talimatı üzerine parklarda onarım ve bakım çalışmaları yapılarak, tahrip edilmiş oyun grupları yerine yenileri ile değiştirildi. Bu güzel çalışmadan dolayı mahalle halkı adına sayın valimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca birileri sürekli parklara zarar veriyor. Bu parklar herkesin lütfen zarar vermeyin. Zarar verenleri tespit ettiğimiz takdirde yasal işlem ve gerekli para cezası kesileceğini burada belirtmek istiyorum. Lütfen parklarımızı temiz kullanalım zarar vermeyelim” dedi. Haber: Feyzullah Taş

whatsapp-image-2024-07-14-at-10-55-13.jpegwhatsapp-image-2024-07-14-at-10-55-16.jpegwhatsapp-image-2024-07-14-at-10-55-16-1.jpeg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.