21 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

OKULLAR ARASI KROS YARIŞMASI HEYECANI

Okullar arası kros yarışması heyecanı

Hakkâri’nin Yüksekova Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar Arası Kros Yarışması yapıldı.

05 Mart 2013 Salı 14:38

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ‘Atletizmi geliştirme’ projesi kapsamında düzenlenen kros yarışması, Yüksekova-Dağlıca karayolunda bulunan Vezirli köyü yakınlarında yapıldı. 186 öğrencinin katıldığı, küçük kızlar ve küçük erkekler ile yıldız kızlar ve yıldız erkekler olmak üzere yapılan yarışmada öğrenciler dereceye girmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Bazı öğrencilerin koşu sırasında fenalık geçirdiği yarışmada, küçük kızlarda Kadıköy İlköğretim Okulu öğrencisi Nimet Turan, küçük erkeklerde ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Ferhat Taş birinci olurken, yıldız kızlarda Sabancı İlköğretim Okulu öğrencisi Melek Tefik, yıldız erkeklerde ise 50. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Engin Kepenek birinci oldu.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Atletizm Federasyonu Hakkâri Temsilcisi Kemal Dağgöl, Yüksekova Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Yardımcısı Nurettin Özcan, Hakkâri Hakem Kurulu Başkanı Sacit Keskin ve Milli Takımlar Kayak Antrenörü Şefik Yaşar verdi. Dereceye giren öğrencilerin 16 Şubat’ta Hakkâri’de düzenlenecek olan yarışmalara katılacakları bildirildi. Haber: Saylım Harmancı (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.