08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ

Hakkari'de doktor sıkıntısı yüzünden hayatını kaybeden Ahmet Şahinoğlu'nun son görüntüler sadece Hakkarihabertv.com ekranlarında bakında o zamanlar neler yaşamış.

13 Ağustos 2009 Perşembe 20:15

Ölmeden önce neden feryat etti
Ahmet Şahinoğlu, bir süre diyaliz ünitesine bağlı olarak yaşamını sürdürdü. Her defasında ise doktor sıkıntısı ile karşı karşıya geldi. Hastanenin tahrip olan durumu ve orada çalışan bazı personellerin başıboşluğundan ise hep dert yandı. Yaklaşık 4 yıl önce hastanenin diyaliz ünitesi servisinde kalan hastaları sıkılıyordu.

 

 Şahinoğlu defalarca hastane yetkilileri ile görüşerek bir televizyon almaları ricasında bulundu. Ancak cevap alamayınca Şahinoğlu kendi imkanlarıyla diyaliz ünitesine 55 ekran televizyon aldı.

 

Orada kalan onun gibi böbrek hastaları ise artık hem televizyon izliyor hem de diyalize rahatlıkla sıkılmadan girebiliyorlardı. Şahinoğlu en sonunda ise doktorsuzluk yüzünden hayatını kaybetti. Öldükten 4 yıl sonra ise Hakkari yeni bir hastane ve doktorlara kavuştu. Ancak kendisi ise bunları görmeyerek sadece bu feryadı ve bu son görüntüleri geride kaldı. (Hakkarihabertv.com-Feyzullah Taş)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.