24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

ÖZEL HAREKAT ARACI TAHRİP EDİLDİ

ÖZEL HAREKAT ARACI TAHRİP EDİLDİ

(DTP) Hakkari İl Örgütü tarafından Kürt sorunun siyasal, demokratik yollardan çözümü için, Habur Sınır Kapısı ndan giriş yapacak olan barış elçilerini selamlamak amacıyla düzenlediği şenlik sonrası bi

19 Ekim 2009 Pazartesi 18:10

  Altay Caddesi üzerinde öğle saatlerinde başlayan ve saat 16:30 da sone eren şenlik sonrası Hakkari Devlet Hastanesi önünde bekleyen bir gurup burada geçmekte olan ve içinde kar maskeli 3 özel hareketçinin bulunduğu şort landı taş yağmuruna tuttular. Zor anlar yaşayan özel harekatçıların yardımına zırhlı araçlar yetişerek guruba gaz bombası atmak suretiyle dağıttı. Yolda geçen bazı vatandaşlar ise biber gazından etkilendi. Bir süreliğine hastane bahçesine bekletilen ve camları yerle bir edilen özel harekat aracı emniyete ait 2 ayrı zırhlı araç eşliğinde hastane bahçesinden çıkartılarak emniyet müdürlüğüne doğru götürüldü. Aracı çeken basın mensuplarına ise kar maskeli özel harekatçılar tarafından tepki gösterildi.  Ayrıca hastane bahçesinde bulunan bir sivil aracın ise camları kırıldı. Daha sonra devreye DTP görevlilerinin girmesiyle birlikte gurup hastane caddesinden uzaklaştırıldı. (Hakkarihabertv.com)

 

 

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.