06 Ekim 2024
  • İstanbul27°C
  • Ankara27°C

ÖZKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Özkan Ailesinin Mutlu Günü

Sevilen ve sayılan Özkan Ailesi, Yücel Özkan ile Fatma Çakır hayatlarını birleştirdi. Çiftin düğünü, 7 Temmuz Pazar günü Hakkari Minikkent Düğün Alanı Önünde yapıldı.

07 Temmuz 2024 Pazar 21:27

Binlerce kişinin katıldığı Özkan Ailesinin düğününe, Hakkari’nin önde gelen isimleri, aşiret büyükleri, iş insanları, Düğüne katıldı.

Hakkarili ses sanatçıları Recep Kaplan birbirinden güzel seslendirdiği şarkılarla halay çeken davetliler, gönüllerince eğlendi.

Damat'ın Babası Hasan Özkan Sağdıç Kardeşi Emir Özkan düğüne katılan herkese çok teşekkür ettiklerini belirterek; “Böylesi önemli bir günde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akraba ve sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Hepsinin ayaklarına sağlık.

HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 Dost ve akrabalarımız sayesinde güzel bir düğün yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese böyle mutlu günler diliyoruz” dedi.

Damadın Babası Hasan Özkan ve sağdıç Kardeşi Emir Özkan , çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek, "Bugün çok mutlu bir güne tanıklık ve şahitlik ettik. Böylesi güzel bir günde dostlarımız, akrabalarımız, bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.