08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

PATLAYAN ŞEBEKELER BEZDİRDİ

PATLAYAN ŞEBEKELER BEZDİRDİ

Hakkari de son günlerde sık sık patlayan içme suyu şebekesi belediye ekiplerini zor durumda bıraktı.

25 Ağustos 2009 Salı 21:09

 Belediye ekiplerinin başı son günlerde şehrin değişik mahallelerine giden içme suyu şebekeleri ile dertte. Çarşı merkezinin bazı noktaları başta olmak üzere şebekeden sızan suyu önlemek için ekiplerinin geceli gündüzlü çalıştığını belirten yetkililer, "Şebeke arızaları belediyeye aittir.

Ancak abone arızaları ise şahıslara aittir. Son günlerde mahalle yollarında içme suyu sızmaları göze çarpıyor. Herkesin kendi çapında abonesine sahip çıkıp, arızasını gidermesi gerekir. Bizim belediye olarak bu kadar işin üstesinde gelmemiz mümkün değildir. Halkımız her zaman bize yardımcı olduğu gibi bu konuda da yardımcı olsun.

Yol ortalarında patlayan abonelere ait içme suyu şehrin görünümünü bozduğu gibi yollara da zarar veriyor. Bundan sonra abone arızasını gidermeyen vatandaşlar hakkında cezai işlem yapma yoluna gideceğiz" şeklinde konuştular. (Hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.