22 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

ŞAHİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Şahin Ailesinin Mutlu Günü

Hakkari’inin tanınmış ailelerinden Şahin Ailesinden Hüseyin Şahin’in oğlu Barış Şahin, İsmail Polat’ın kızı Seher Polat ile hayatını birleştirdi.

11 Haziran 2024 Salı 20:57

Hakkari Merkez’de bulunan Hanzade Kır Düğün bahçesinde, oldukça kalabalık bir ortamda yapılan düğüne, bir birinden renkli isimler katılım sağladı. Damadın babası sevilen ve sayılan Hüseyin Şahin, düğüne katılım sağlayan her bir insanla bire bir görüşmesi ve ilgi göstermesi büyük bir takdir gördü. 

Düğün, özenle seçilmiş davetlilerin katılımıyla sade bir zarafetle düzenlendi. Aile büyükleri, Yakın dostlar, STK Temsilcileri, Eğitim Camiası, Sağlık Sektörü, İş Dünyası, Siyasiler, Bürokrasi, Kamu Kurum ve Kuruluşların Yetkilileri, Esnaf Camiası ve sevdiklerinin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı düğün töreni, özel ve güçlü bir duygu atmosferi oluşturdu.

Düğün alanı girişinde davetlileri karşılayan Şahin Ailesi ve akrabaları, davetlerine icabet eden ve mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına büyük bir ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Çok muhteşem bir ortamda gerçekleşen düğün iki gün sürdü. Birinci gün kına gecesi olarak muazzam bir ortam tertiplenirken, İkinci gün ise Düğün gecesi olarak tamamlandı.  


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Gelin ve Damadın mutlulukları gözlerinden okunurken, Damadın babası Hüseyin Şahin, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, mutluluklarına mutluluk katan herkese çok teşekkür ettiklerini belirterek, her iki çifte her iki cihanda da bir ömür boyu mutluluklar dilediklerini belirttiler. 

Bizlerde Hakkari Haber Tv Ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Not: Fotoğraflar Hakkari Production’a aittir.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.