08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

ŞAİR'DEN VALİ'YE TEŞEKKÜR

ŞAİR'DEN VALİ'YE TEŞEKKÜR

Hakkarili şair Hasan Basri Agitoğlu, ilde yapılan birçok etkinlikte görevlerini en iyi şekilde yerine getiren vali ve emniyet müdürlüğüne teşekkür etti.

02 Nisan 2009 Perşembe 15:27

Hasan Basri Agitoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden itibaren  sırasıyla bir birine takip eden Nevroz Bayramı ve en son yapılan 29 mart yerel seçimlerde sayın valimizin inisiyatifinde halkımızın güvenliğini sağlamak amacıyla seferber olan güvenlik görevlilerimizin evrensel ve erdemlik ilkeleri dahilinde gösterdikleri davranış ve sağduyu halkımız tarafından taktirle karşılanmış bulunmaktadır dedi.

 Agitoğlu,” Hatta Nevroz Bayramında şölen bittikten sonra polislerle halkımızın omuz omuza ve beraberce bayram yerinde çarşıya kadar yürümeleri bunun kanıtıdır. Bu vesileyle başta sayın valimizin, emniyet müdürümüzü ve tüm güvenlik görevlilerimizi en içten duygularımızla tebrik ediyor, teşekkür ve şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi. (hakkarihabertv)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.