21 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Şampiyonlar ödüllendirildi

Okullar arası Küçük Erkekler Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan takıma Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) tarafından ödül verildi.

15 Ocak 2013 Salı 16:00

Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Küçük Erkekler Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan takıma Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) tarafından ödül verildi.

Yaklaşık bir ay önce başlayan ve değişik ilköğretim okullardan toplam 14 takımın katıldığı futbol turnuvasında finale kalan Yüksekova Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Hakkari Şehit Selahattin İlköğretim Okulu'nu 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Şampiyon olan takımın sporcularına YÜTSO tarafından çeşitli ödüller verildi. Ödül töreninde konuşan YÜTSO Başkanı Sabih Kayhan, il birincisi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kayhan, Hakkâri’yi Türkiye Şampiyonası’nda Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun temsil edeceğini kaydederek, bu gibi aktivitelerin daha çok desteklenmesi gerektiğini belirtti. Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun Kuşadası’nda düzenlenecek olan Küçük Erkekler Türkiye Futbol Müsabakası Şampiyonası’na katılacağı öğrenildi. Haber: Sayım Harmancı (İHA)
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.