18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

SANİYE SANİYE ÇATIŞMA ANI…

SANİYE SANİYE ÇATIŞMA ANI…

Hakkari nin Çukurca ilçesi kırsalında bulunan Kazan Vadisi nde 4 gün devam eden ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin yaralandığı o görüntüler..

22 Eylül 2009 Salı 21:54

Çukurca Kazan Vadisinde Saniye Saniye Çatışma

Bir süre önce Çukurca ilçesinden 60 kilometre mesafede bulunan Kazan Vadisi nde operasyona çıkan PKK'liler ile askerler arasında çıkan çatışmada 1 astsubay, 1 uzman çavuş yaşamını yetirirken 2 asker ise yaralanmıştı.  Hakkari Dağ ve Komando Tugay komutanlığından bölgeye sevk edilen helikopterler ise bölgeye top ve mermi yağdırdı. 4 gün 4 gece süren çatışmalarda  Çukurca bölge sorumlusunun da aralarında bulunduğu 8 PKK'li yaşamını yitirdi. Çatışma anı ise çevrede bulunan bazı köylüler tarafından saniye saniye görüntülendi. Çatışmada 2 helikopter belirlenen koordinatların üzerine yağmur gibi bomba ve mermi yağdırıyor. Çevredeki köylüler ise evlerinden dışarı çıkmayarak çatışmaların hemen yanı başlarındaki alanda çıkmasının şaşkınlığını yaşadı. (Hakkarihabertv.com)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.