27 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

SEÇİM ÖNCESİ STRES MAÇI

Seçim öncesi stres maçı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ve ildeki gazeteciler arasında oynanan seçim öncesi stres atma maçında gazeteciler güvenlik şubesini 10-9'lık bir skorla yenmeyi başardılar.

06 Haziran 2011 Pazartesi 14:17

Bir süre önce ildeki internet sitesi muhabirleri ile halı saha maçını yapan Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, bu defada ildeki ulusal basın mensupları ile genel seçimler öncesinde bir stres atma maçı yaptı. Akşam saatlerinde Yeni mahallede bulunun bir halı sahada karşı karşıya gelen gazeteciler ile güvenlik şubesi ekipleri, maçı almak için büyük bir performans sergiledi.

Son günlerde oldukça yoğun olan gazeteciler maç esnasında yer yer zemine düşerek zor anlar yaşadılar. Güvenlik Şubesi Müdürü Önder Çetin Kaya, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Engin Önal'ın da oynadığı ve oldukça heyecanlı geçen maçın favori sporcusu Feyzullah Taş'ın attığı gollerle gazeteciler güvenlik şubesini 10-9'luk bir skorla yenmeyi başarmanın sevincini yaşadılar.

HGC Başkanı Engin Önal ise, ildeki basın mensuplarının son günlerde oldukça bir yoğunluk içersinde olduklarını belirterek, seçim öncesi emniyet mensupları ile bir stres atma maçı yaptıklarını söyledi.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.