08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

SEVİLEN KAYMAKAM/DAN BAYRAM MESAJI

SEVİLEN KAYMAKAM/DAN BAYRAM MESAJI

Hakari nin Çukurca ilçesi kaymakamı Abdullah Çiftçi, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguların zirvede yaşadığı dini bayramlarımızdan Kurban bayramına kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını

27 Kasım 2009 Cuma 11:38

 İlçeye geldiği günden beridir yaptığı bir birinden güzel hizmetlerle yöre halkının gönlünde taht kuran ilçenin başarılı kaymakamı Abdullah Çiftçi den bayram mesajı..

 Çiftçi," Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguların zirvede yaşadığı dini bayramlarımızdan Kurban bayramına kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban anlam itibariyle kulların Allaha ve dolayısıyla Allahın kullarına yakın olmasını ifade eder. Bizler de kurbanın gerçek manada yaşamak istiyorsak birbirimize yakınlaşalım.Birbirimize diğerinin bakış açısıyla bakalım, empati yapalım.Birbirimizi daha iyi anlamaya çalışalım. Kırgınlıkları,dargınlıkları yanış anlamaları ortadan kaldıralım.Bayramları bayram havasında kutlayalım. Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin ve tüm Müslüman aleminin özelde Çukurcalı hemşerilerimin bayramını kutlar selam ve saygılarımı sunarım.(İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.