08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

SÜRÜCÜLERİNİN YER SORUNU

SÜRÜCÜLERİNİN YER SORUNU

Hakkari de ticari taksicik yapan bazı vatandaşlar, çarşı merkeznde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Muammer Türker den araçları için park alanı istediler.

23 Ağustos 2009 Pazar 17:14

Sürekli halkın arasında dolaşarak onların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Hakkari Valisi Muammer Türker, Cumhuriyet Caddesi üzerinde vatandaşlarla sohbet ederken yanlarına gelen bazı ticari taksi sürücüleri yeni plaka aldıklarını belirterek, kendilerine tahsis edilen bir yer olmadığı için park sorunu yaşadıklarını söylediler. Kendilerine ait bir park alanının olmadığını belirten taksiciler, bu yüzden caddelere direk olarak araçlarını park ettikleri için trafik memurları ile karşı karşıya geldiklerini belirttiler. Taksi esnafı, bu sorunun ortadan kalkması için kendilerine bir yerin tahsis edilmesi gerektiğini söylediler. Vali Türker ise konuyu belediye yetkilileri ile görüşerek gereğinin yapılacağını belirtti. (Hakkarihabertv.com)
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.