17 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara18°C

THE PİLATES STÜDYO HİZMETE AÇILDI

THE PİLATES STÜDYO HİZMETE AÇILDI

Sevcan Kanat ve Nihat Taş’ın girişimciliği ile Hakkari'ye kazandırılan THE PİLATES STÜDYO Reformer Pilates Salonu hizmetinize açıldı.

08 Ağustos 2024 Perşembe 16:21

Dağgöl Mahallesi Pagan Caddesi üzerinde bulunan  Ali Aydın Apt. No:12/3 Hakkari Öğretmenevi karşısında hizmete açılan  THE PİLATES STÜDYO Reformer Pilates Salonu açılışına Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş Hakkâri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Akboğa,Özel İdare Mali Hizmetler Müdürü Özgür Kanat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Sabri Demir, Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Turan Şimşek ve davetliler katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Oda başkanlarımız, kurum amirlerimiz ve kıymetli katılımcılarımızla birlikte; İlimiz Merkez'de yeni hizmete giren "THE PİLATESTUDİO" Spor Merkezinin açılışını gerçekleştirdik dedi.

Başkan Kaya,”Spor Genel Sağlığımızı Destekler Hakkari’mizde yeni iş yerlerinin açılışıyla başta istihdamın sağlanması ve güzel hizmetler devam etmektedir. Yeni işyerinin ilimize hayırlı olmasını temenni eder, Rabbim'den helal, bereketli ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

The Pilatas Stüdyoda , yoga, meditasyon, reformer pilates, mat pilates ve zumba gibi çeşitli hizmetlerin yanı sıra, profesyonel diyetisyen hizmeti de sunarak beden ve zihin sağlığının desteklenmesi amaçlanıyor.

Her biri alanında uzman eğitmenlerle ve diyetisyenle, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı güçlendirecek bir ortam hazırlandı.

Sevcan Kanat ve Nihat Taş'ın vizyonuyla, herkesin kendini evinde hissedeceği, rahat ve samimi bir atmosfer oluşturulması amaçlandı. Herkesin bireysel ihtiyaçlarına uygun programlarla, sağlıklı yaşam yolculuğunuzda sizlere rehberlik edilmesi hedeflendi .
Adres: Dağgöl mah. Pagan cad. Ali Aydın Apt. No:12/3 Hakkari Öğretmenevi Karşısı 
Telefon: 
Sevcan KANAT: 0 546 499 94 97
Nihat TAŞ: 0543 250 88 02

the-pilates-studyo-hizmete-acildi.jpgthe-pilates-studyo-hizmete-acildi-2.jpg

servan.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.