08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

TRAFİK IŞIKLARIN'DAN MAHRUM KALDIK

TRAFİK IŞIKLARIN'DAN MAHRUM KALDIK

Hakkari'de çıkan olaylarda trafik ışıklarının tamamen tahrip edildiği belirtildi

22 Ekim 2009 Perşembe 14:59

  Bir süre önce valilik ve belediyenin işbirliğiyle Hakkari ilk  defa trafik ışıklarına kavuşturulmuştu.  Işıklar yeni kurulduğu içinde bazı sürücüler ve vatandaşlar zorluk yaşasalar da daha sonra da ışıklara kısa sürede alışmışlardı. Ancak Hakkari'de son zamanlarda bitmek bilmeyen olaylar nedeniyle Hastane ve Medeni Sancar Caddesi üzerinde kavşaklarda  kurulan 3 ayrı trafik ışık sisteminin tamamen tahrip edildiği belirtildi.

  Belediyenin bazı yetkilileri ise zamanla trafik ışıklarına sürücülerin ve vatandaşların yüzde 85'nin uyduğunu belirttiler. Yetkililer,”Çıkan olaylarda trafik ışıklarının tamamı da zarar gördü. Zaten 2 ayrı kavşakta 3 ayrı ışık sistemi vardı. Artık onlarda yok. İmkanlarımız el vermediği için yenilerini alamıyoruz” şeklinde konuştular.

   Belediye İmar İşleri Müdürü Maas Özdemir ise, belediye, karayolları ve emniyetin işbirliği sonucu ışıkların yeniden kurulabileceğini belirterek, belediyenin tek başına ise bu ışık sistemini yeniden kuramayacağını ifade etti.(Hakkarihabertv.com)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.