08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

TUTUKLANANLARIN SAYISI 22'YE YÜKSELDİ

TUTUKLANANLARIN SAYISI 22'YE YÜKSELDİ

Hakkari de, çeşitli kamu kurumlarına ait tedavi giderleri hesaplarından zimmetlerine yüklü miktarda para aktardıkları iddiasıyla yakalananların sayısı 22'ye yükseldiği belirtildi.

06 Nisan 2009 Pazartesi 14:19

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından mali suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, ilde faaliyet gösteren özel hastane, özel poliklinik, sağlık kurumları ve eczanelerin sahte tanzim ettiği sağlık gideri ödemelerinin İl Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü ne gönderildiği, bu şekliyle usulsüz olarak sahte belge düzenleyip maddi çıkar sağlamak sureti ile devleti zarara uğratanlara yönelik çalışmalar devam ediyor. Tutuklama kararı çıkartılan N.S., isimli şahıs da Karaman ilinde yapılan bir operasyonda yakalanarak Hakkari'ye getirilerek cezaevine konulmuştur. Hakkında tutuklama karar çıkartılan T.S., isimli şahıs ise İzmir ilinde yapılan kimlik kontrol sırasında yakalanarak İzmir cezaevine konulmuştur. Böylece çeşitli kamu kurumlarına ait tedavi giderleri hesaplarından zimmetlerine yüklü miktarda para aktardıkları tespit edilen ve yakalananların sayısı 22'ye yükselmiştir. Bazı şahıslar ise halen aranmaktadır” denildi.hakkarihabertv.com
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.