27 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ ARANIYOR

Uzman çavuşun cenazesi aranıyor

Hakkari'de, 9 askerin yaşamını yitirdiği 14 askerin yaralandığı Çukurca yolu üzerindeki patlama sonrası bulunamayan uzman çavuşun cenazesini aramak için Hakkari-Çukurca karayolu yeniden geçici bir süre için trafiğe kapatıldı.

22 Ağustos 2011 Pazartesi 15:37

 (ÖZEL HABER) FEYZULLAH TAŞ) Bir süre önce Hakkari-Çukurca karayolu Vali Erdoğan çeşmesi yakınlarında meydana gelen patlamada 1 binbaşı ile 1 uzman çavuşun cenazesi bulunamamıştı. Binbaşının ceset parçalarına ulaşılırken, uzman çavuşun ceset parçalarının bulunması için Zap suyu kenarındaki incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Üçüncü kez kapatılan Hakkari-Çukurca karayolunun incelemelerinin sona ermesinin ardından açılacağı bildirildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vali Muammer Türker, kayıp olan uzman çavuşa ait ceset parçalarının bulunması için olay yerindeki inceleme çalışmalarının üçüncü gününe girdiğini belirtti.

Türker, "Olay yerinde yapılan incelemelerde bulunan ceset buluntularının binbaşıya ait olduğu belirtildi. Uzman çavuşun ceset parçalarının bulunması için olay yerindeki incelemeler üçüncü gününe girmiş durumda. Bazı buluntulara rastlandı. İnşallah ceset parçaları en kısa zamanda bulunarak adli tıp kurumuna gönderilecektir. Çalışmalar nedeniyle de Hakkari-Çukurca karayolu geçici bir süre için trafiğe kapatılmıştır" dedi.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.