03 Temmuz 2024
  • İstanbul28°C
  • Ankara31°C

ÜZÜCÜ OLAYIN ARDINDAN

Üzücü olayın ardından

Hakkari’de meydana gelen intihar olayı herkesi derinden üzdü.

24 Haziran 2024 Pazartesi 13:53

19 yaşındaki K. Gültekin, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı  Hakkari'nin Sümbül Mahallesinde bulunan 150 metrelik dik kayalıktan oluşan Seyir Tepesinde atlayarak yaşamına son verdi.

Olayın duyulması üzerine AFAD, 112, itfaiye, Emniyet ve Jandarma ekipleri bölgede geçe geç saatlere kadar arama çalışması başlattı.

Hakkari Valisi Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari Milletvekilleri Öznur Bartin, Vezir Coşkun Parlak, Belediye Eş Başkan Yardımcısı Hatice Ücar, Dem Parti İl  Eş Başkanları Kadir Şahin, Hümeyra Armut, il genel meclisi, İyi Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, STK temsilcileri ve yüzlerce Hakkari’li olay yerindeki çalışmaları yerinde takip ettiler.

Genç kızın cansız bedeni sabah saatlerinde AFAD ekipleri tarafından bulunarak olay yerinden alınıp Hakkari Devlet Hastanesine oradan da yapılan otopsinin ardından Sümbül Mahallesi aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu tür olayların çok üzücü olduğunu belirten vatandaşlar “Allah bir daha bu üzücü olayları yaşatmasın. Ailesi kadar bizlerde büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Merhumeye Allah’tan rahmet ailesine ise sabırlar diyoruz” şeklinde konuştular.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.