08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

VALİ ALİ ÇELİK AKADEMİK AÇILIŞINA KATILDI

Vali Ali Çelik Akademik açılışına katıldı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Üniversitesi’nin düzenlediği Akademik açılış törenine katıldı.

23 Kasım 2023 Perşembe 13:31

Vali Ali Çelik ve beraberindeki heyet, Hakkari Üniversitesi’nin Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Akademik açılış törenine Katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Vali Ali Çelik’in ‘’ Bilgiye ulaşmaya ve bilgiyi kullanmaya Hakkari olarak çok ihtiyacımız var.

Sizler eğitim camiası olarak bunun bir parçası ve ana unsurusunuz. Öğrenmenin, bilmenin ve bilgi üretebilmenin temel yolunu açacak Üniversitelerdir, Bu yolda öğrencilerimize ve akademik kadromuza başarı, sağlık ve huzur diliyorum" dedi.

Eğitim Fakültesi’nin resim-iş bölümü tarafından hazırlanan Filistin Temalı Resim Sergisi’ni inceleyen Vali Çelik, sergide emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Akademik açılışa Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Yardımcısı Furkan Berber, Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve öğretim görevlileri katıldı. Hakkarihabertv.com

f-nguhew4aardoq.jpgf-ngvjewiaaugyp.jpgf-ngvjlweaas-ux.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.