21 Ekim 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

VALİ ALİ ÇELİK "ESENDERE'DE ZİYARETLERDE BULUNDU"

Vali Ali Çelik "Esendere'de ziyaretlerde bulundu"

Hakkari Valisi Ali Çelik, pazar mesaisinde Yüksekova ilçesi Esendere Beldesinde ziyaretlerde bulundu.

20 Ekim 2024 Pazar 15:16

Önceki gün Hakkari'nin Durankala Beldesi ile Geçitli köyü ve mezralarında ziyaretlerde bulunan Vali Çalık, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlemişti.

Vali Ali Çelik, pazar mesaisinde Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Rüştü Eryılmaz, 7’nci Hudut Alay Komutanı Vekili Piyade Albay Hasan Fatih Ergin, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ve beraberindeki heyet eşliğinde Esendere Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

 Ziyaretinde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’yu makamında ziyaret eden Vali Çelik Esendere Beldesi'nde yürütülen çalışmalar ile ilgili Başkan Büyüksu'dan bilgiler aldı.

Vali Çelik; ziyaret sonrasında nazik karşılamaları ve misafirperverlikleri için Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’ya teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

vali-ali-celik-esenderede-ziyaretlerde-bulundu-2.jpgvali-ali-celik-esenderede-ziyaretlerde-bulundu-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.