21 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

VALİ CANBOLAT İNCELEMELERDE BULUNDU,

Vali Canbolat incelemelerde bulundu,

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, ildeki okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

25 Haziran 2014 Çarşamba 18:07

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya ile şehir merkezindeki farklı mahallelerde bulunan okul inşaatlarında incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.

Vali Canbolat, sırasıyla Merzan Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu ve 24 derslikli sağlık meslek lisesinin inşaat alanında incelemelerde bulunarak detaylı bilgi aldı. Buradan Biçer Mahallesi’nde inşaatı devam eden 14 derslikli ilköğretim okulu inşaatını gezen Canbolat, daha sonra Halife Derviş Mahallesi’nde bulunan 24 derslik ve 320 kişilik Hüseyin Çelik İmam Hatip Anadolu Lisesi inşaatını gezdi.

Vali Yakup Canbolat ve beraberindekiler, daha sonra Bulak Mahallesi’nde temeli yeni atılan Rehberlik Araştırma Merkezi ve son olarak Kıran Mahallesi’ndeki 24 derslikli ve 300 kişilikli pansiyon ve anaokulu inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Burada Eren İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Er, Vali Canbolat’a yapımı devam eden inşaatlar hakkında geniş çaplı bilgi verdi. Burada bir süre dinlenen Canbolat ve beraberindekiler, kendilerine ikram edilen soğuk meşrubattan alarak işçilerle bir süre sohbet ettiler. (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.